Wekelijkse Dell waardebonnen

Wekelijkse waardebonnen en aanbiedingen van Dell. Extra online korting voor XPS&Inspiron computers(laptops, Ultrabooks,desktops),Dell Alienware korting 2015:
GRATIS Dell kortingsbon. Bestel en ontvang direct Dell korting met Dell coupon codes. Lees meer via bovenstaande links

zondag 22 september 2013

Dell introduceert nieuwe Inspiron 11 laptop

Dell introduceert Inspiron 11 laptop

Het bedrijf Dell claimt dat haar nieuwe verkleinwoord notebook biedt meer dan 8 uur batterijduur wanneer geconfigureerd met een Intel Haswell processor.
Als je van het formaat van Apple's MacBook Air, maar kan zich niet veroorloven de $ 1000 prijskaartje, heeft Dell onlangs aangekondigd een soortgelijke kleine laptop tegen een fractie van de prijs.
De Dell Inspiron 11 (niet te verwarren met de Inspiron 11z bracht een paar jaar terug) heeft een 11,6-inch Gorilla Glass-scherm, maar je moet waarschijnlijk niet zoiets Retina-display resolutie voor de startprijs van $ 349 verwachten. Voor dat bedrag krijg je een AMD-processor, maar u kunt upgraden naar een Intel vierde generatie (Haswell) Core processor die beginnen bij $ 379.
De Inspiron 11 wordt geleverd met Windows 8.1 geïnstalleerd en het scherm is touch-enabled te maken van het nieuwe besturingssysteem touchscreen mogelijkheden maken. Volgens The Verge, is Dell belooft dat de nieuwe laptop (en andere nieuwe systemen) zullen worden decluttered, met minder bloatware en andere miscellany uitmesten van de gebruikerservaring Dell introduces Inspiron 11 laptop