Wekelijkse Dell waardebonnen

Wekelijkse waardebonnen en aanbiedingen van Dell. Extra online korting voor XPS&Inspiron computers(laptops, Ultrabooks,desktops),Dell Alienware korting 2015:
GRATIS Dell kortingsbon. Bestel en ontvang direct Dell korting met Dell coupon codes. Lees meer via bovenstaande links

dinsdag 28 augustus 2012

Dell EPP korting programma

Dell EPP programma en Dell EPP korting. Employee Purchase Program

Wie heeft er recht op EPP korting en wanneer je daar gebruik van kan maken?

Je kan via Dell programma een korting krijgen van 2% tot 8% naargelang de grootte van je aankoopbedrag. Dit EPP is bestemd voor de werknemers van de bedrijven die aan het programma deelnemen en hun rechtstreekse familie leden. Op Dell EPP website alle prijzen incl. BTW!

=>Meer informatie en een voorbeeld ( EPP korting)



Hoe kan ik van de EPP korting genieten?

Antwoord:Wanneer u via de EPP-site een bestelling plaatst, wordt de EPP-korting verrekend nadat u het product aan uw winkelmand hebt toegevoegd. Vergeet niet de naam van uw bedrijf te vermelden wanneer u uw bestelling plaatst om in aanmerking te komen voor de EPP-korting.



Vraag: : Heeft mijn werkgever verplichtingen of verantwoordelijkheden als ik een computer(Dell systeem) via het EPP-programma aankoop?

Antwoord: Als u ervoor kiest om te genieten van de voordelen die u via het EPP-programma worden aangeboden, voert u een rechtstreekse transactie met Dell uit en heeft het bedrijf waarvoor u werkt geen verplichtingen of verantwoordelijkheden. Uw aankoop is bovendien onderworpen aan de standaardverkoopvoorwaarden en -bepalingen van Dell voor consumenten. Als u meer informatie wenst  kunt u deze raadplegen op de EPP-website:




In bepaalde gevallen kun je EPP korting combineren met Dell waardebon. Blijkbaar werken niet alle waardeboncodes met EPP, dus zelf even rekenen wat het voordeligste uitkomt.



Met Dell waardebon kan je voor extra voordeel sparen op jouw volgende aankoop op Dell.nl site



Dell XPS Duo 12: Is it an Ultrabook or a tablet?
Dell EPP programma en Dell EPP korting